HI, IK BEN LAURA

 

Graag stel ik mij op deze pagina even voor. Aangenaam, ik ben Laura Nijenhuis, 24 jaar en woonachtig in IJsselstein. Tijdens mijn opleiding Communication & Multimedia Design, mijn stage bij De Krat en mijn werk bij het Wereld Natuur Fonds heb ik veel geleerd op het gebied van social media, fotografie, video en grafische vormgeving. Sinds ik mijn eigen bedrijf ben begonnen, kom ik steeds beter te weten wat ik nou écht leuk vind. En vaak zit dat niet eens in het leuke werk dat ik elke dag mag doen, maar in de veelzijdigheid en afwisseling daarvan. En niet te vergeten; het contact met zoveel verschillende en bijzondere mensen. Wanneer iemand eigenlijk liever niet op de foto gaat en toch uiteindelijk zó blij is met het resultaat... Klinkt cliché, maar daar doe je het toch voor?

 

Laura Nijenhuis