VIDEO


E-learning


Wanneer je een hoogwaardige training verkoopt, wil je natuurlijk ook een mooie prijs daarvoor kunnen vragen. Daarom wil je dat alles klopt; qua inhoud, maar ook qua videokwaliteit. Met één van mijn pakketten weet je zeker dat je kwalitatieve video's kunt laten opnemen. Liever zelf opnemen? Dan verhuur ik ook set-ups met alle apparatuur die je nodig hebt.

Pakketten

Promovideo


Video wordt in steeds meer bedrijven omarmd als nieuwe vorm van communicatie. Sfeerbeelden van je bedrijf zijn natuurlijk erg mooi, maar je video wordt pas echt bijzonder met een sterk concept. Waarom maak je een video en wat wil je ermee uitstralen? Soms kun je met stockbeelden al heel ver komen, maar indien nodig kom ik ook graag op locatie filmen. Ik maakte een checklist, die voor jou en voor mij duidelijkheid creëert. Mail je deze ingevuld naar mij, dan kan ik op basis daarvan een offerte voor je maken. 


Livestream


De personeelsfeesten waarbij er geswingd wordt in de kroeg, zijn helaas voorlopig nog niet mogelijk. Toch is het belangrijk om contact te blijven hebben met collega's. Daarom startte ik samen met 3XFILM: Livestreamuitje. Ga naar de website voor meer informatie. 

Overigens streamen wij ook congressen en webinars op locatie. Voor meer informatie daarover kun je mailen naar info@lanidesign.nl

PORTFOLIO


Kookvideo's

Opdrachtgever: Voedingscentrum, edit en film: 3XFILM, animatie: LANIPromovideo's

Opdrachtgever: De Ruilfabriek

Opdrachtgever: De Koornwinder

Opdrachtgever: Fujitsu NL


Animaties

Opdrachtgever: Fujitsu NL

Opdrachtgever: Fujitsu NL
E-learnings en webinars

In verband met privacy en betaalde content kan ik niet veel hiervan delen, maar natuurlijk kan ik wel mijn eigen videotips laten zien!

Daarnaast verzorg ik sinds maart samen met 3XFILM online webcasts en livestreams via www.livestreamchefs.nl. Naast de functionele webcasts verzorgen bij ook leuke online teamuitjes. Kijk voor meer informatie daarover op www.livestreamuitje.nl


Documentaire


Voor de minor Video & Televisie maakte ik samen met studiegenoten Suze en Robin een documentaire. In de documentaire volgen we de 30-jarige Bart die geen kinderwens heeft en dit graag definitief wil maken met een sterilisatie. Kan hij daarvoor een arts vinden? En wat heeft deze ingrijpende beslissing voor invloed op zijn leven en zijn omgeving?

Trots zijn wij dat de documentaire herhaaldelijk is uitgezonden bij RTV Noord-Holland en in november 2019 online is uitgezonden bij 2DOC van NPO 2. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de documentaire! En luister ook meteen de podcast.