ONLINE INSTAGRAM CURSUSIn november 2019 begon ik met het schrijven van deze cursussen. Voornamelijk omdat ik merkte dat ik het lastig vond om dingen over Instagram aan mijn klanten via de telefoon of mail uit te leggen. Ik wilde video’s maken van hoe ik berichten inplan en waar je bepaalde functies kunt vinden, zodat ik alle stappen visueel werden. Juist op dit moment is het belangrijker dan ooit om dingen digitaal uit te kunnen leggen. Daarom besluit ik de cursus nu ook toegankelijk te maken voor een groter publiek. Zodat hopelijk zoveel mogelijk mensen deze waardevolle info kunnen gebruiken om zichtbaar te worden op Instagram!

Ik wil niet de zoveelste ‘coach’ zijn met een online training. Maar ik wil wel graag begrijpelijke tutorials aanbieden, zodat het beheren van een zakelijk Instagram-account voor iedereen toegankelijk wordt.VOOR WIE IS DE CURSUS INSTAGRAM VAN A TOT Z?

De cursus is vooral voor ondernemers die willen starten met Instagram en niet weten waar ze moeten beginnen. Op Facebook plaats je misschien al veel, maar Instagram blijft voor velen nog een onwennig en nieuw terrein. In mijn laagdrempelige cursus neem ik je mee om Instagram echt van A tot Z te leren kennen. We beginnen bij de basis, zoals het aanmaken van een bedrijfsaccount en het instellen van de juiste profielfoto. Tijdens de cursus geef ik je talloze tips over welke foto’s of teksten je nu het beste kunt plaatsen. Uiteindelijk leer je alles over het algoritme, het schrijven van een passende strategie én kun je zelfs je posts inplannen, zodat je Instagram beheren geen tijdrovende bezigheid wordt. INHOUDIn 4 videomodules (van 5 tot 20 minuten) leer je:


- Hoe je een bedrijfsprofiel aanmaakt & beheert

- Hoe je berichten ontwerpt en plaatst op je tijdlijn

- Hoe je goede teksten onder je foto schrijft

- Hoe je beter gevonden wordt

- Hoe je 'stories' maakt en plaatst

- Hoe het algoritme van Instagram werkt

- Hoe je een eigen Instagramstrategie schrijft

- Hoe je opvalt tussen andere ondernemers

- Hoe je posts inplant en automatisch laat plaatsen

+ Handboek Instagram

+ ContentkalenderJe krijgt toegang tot het online platform én ontvangt het bijbehorende handboek, waarin je alles nog eens terug kunt lezen. Ook krijg je toegang tot het Instagram-account @cursuslani, waar ik ook na het afronden van de cursus tips blijf geven. 


€97


 

HEB JIJ WEL AL ERVARING OP INSTAGRAM?

 

Weet jij op Instagram de juiste knoppen te vinden, maar kost het je nu vooral veel tijd en energie? Zonde! Want je berichten kun je heel gemakkelijk inplannen. In de cursus Haal meer uit Instagram leer je alles over het algoritme, het schrijven van een passende strategie én kun je posts inplannen, zodat je Instagram beheren geen tijdrovende bezigheid is, maar een plek waar je klanten uithaalt. 


 

In 2 videomodules (van 5 tot 20 minuten) leer je:

- Hoe het algoritme van Instagram werkt
- Hoe je een eigen Instagramstrategie schrijft
- Hoe je opvalt tussen andere ondernemers
- Hoe je je huisstijl gemakkelijk doorvoert in je berichten
- Hoe je posts inplant en automatisch laat plaatsen

+ Handboek Instagram
+ Contentkalender

 

€55

 


Inschrijven

Wil je meedoen met één van de cursussen? Klik op de afbeelding om de cursus aan je winkelmandje toe te voegen. Zodra je de cursus hebt besteld, ontvang je van mij een factuur en krijg je direct toegang tot de cursus.

Cursus Instagram van A tot Z

Voor beginners Onbeperkte toegang €97 incl. btw.

Haal meer uit Instagram

Voor gevorderden Onbeperkte toegang €55 incl. btw.