E-learning opnemen

Je hebt een hele waardevolle online cursus gemaakt, maar de videokwaliteit is nog niet helemaal naar wens. Terwijl; wanneer je video's van hoogwaardige kwaliteit zijn,  je ook een hogere prijs kunt vragen voor je online training. Want bij een hoogwaardig product, hoort nu eenmaal ook een hoogwaardige video. Maar het is logisch dat jij je niet kan focussen op je tekst, het beeld, de setting en het geluid tegelijkertijd. Fijn als iemand je daar dan even bij helpt toch? Dat scheelt je waarschijnlijk een hoop frustratie op locatie. Ik film en/of monteer graag jouw videomodules, zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken over de inhoud van je training. Daarnaast verwerk ik in je video's teksten en grafische elementen in je huisstijl, waardoor je klanten de inhoud nog beter kunnen verwerken.
Montage

 

Heb je je video zelf opgenomen, maar mis je nog iets? Of weet je niet hoe je het geluid kunt verbeteren, kleurcorrectie kunt doen of grafische elementen en tekstanimaties kunt toevoegen? Ik help je graag om jouw opgenomen video naar een hoger niveau te tillen. Mail mij je video om een prijsindicatie te ontvangen. 

Vanaf €45 excl. btw

Mini video-module


Een korte video opnemen, zoals een masterclass, een minitraining of een challenge? Dat is prima op te nemen in 1 dag! Ik ondersteun je de gehele dag op locatie. Daarnaast verzorg ik alle apparatuur (zoals microfoons, lampen en 4K camera's), de montage en krijg je altijd de eerste correctieronde gratis. 

€750 excl. btw

Online training


Heb je een uitgebreidere training gemaakt en wil je meerdere modules opnemen? Dan hebben we waarschijnlijk 2 dagen nodig om te filmen. Ook bij dit pakket assisteer ik je op locatie en zorg ik voor alle benodigdheden en de montage. Als jouw training €600 kost, heb je het geld er na 2 klanten al uit ;)

€1.200 excl. btwLiever zelf opnemen?

Huur dan één van mijn vlog set-ups! Deze kleine draagbare koffertjes zijn voorzien van alle apparatuur die je nodig hebt om een goede video te maken (let op: er zit geen camera bij, dus je filmt met je eigen smartphone of camera). Je huurt de apparatuur standaard voor 1 dag en hebt het setje dus de volle 24 uur tot je beschikking. Wil je de set langer huren? Meld dit dan even bij je reservering. Geef bij je reservering ook even aan met wat voor telefoon je gaat filmen. Dan zorg ik ervoor dat het microfoontje de juiste aansluiting heeft voor jouw telefoon.

Bij de set-up ontvang je ook een boekje met tips en instructies voor het opbouwen van je videosetting. Daarnaast geef ik tips die je kunt toepassen tijdens het opnemen én vertel ik hoe je later ondertiteling toevoegt aan je video. 


VERZENDING

Wanneer je in de omgeving van IJsselstein woont, kun je de set ophalen in de binnenstad. Wil je de set liever bezorgd hebben? Voor bezorging in IJsselstein en Nieuwegein, betaal je een kleine vergoeding van €2,50. Buiten deze regio's gelden de standaard verzendkosten voor pakketten. 
€45 per dag incl. btw

Reserveren


Vanaf €85 per dag incl. btw

ReserverenDe grote kleine lettertjes

Vlog set-up Pro: inclusief een montage van maximaal 10 minuten aan videomateriaal. Heb je langer dan 10 minuten gefilmd? Dat kan natuurlijk ook gemonteerd worden. Per extra 10 minuten aan videomateriaal betaal je dan €65 (excl. btw). Wanneer je de video-montage aan mij uitbesteedt, krijg je altijd een gratis eerste correctieronde.