FOTOGRAFIE


LOVESHOOT

Koppels / familie (buiten)

Altijd al een mooie foto van jou en je geliefde of je gezin aan de muur willen hebben? Tijdens deze fotoshoot op een mooie locatie in de natuur, is er alle gelegenheid om jullie liefde vast te leggen! Je krijgt vervolgens 25 bewerkte foto's. Psst, ik hou regelmatig mini-shoots voor een leuk prijsje. Houd daarvoor mijn social media kanalen in de gaten!

€175 incl. BTW


BRANDING FOTOSHOOT

Ondernemers

Je website of social media kanalen vullen? Ik maak graag foto’s van jou en je bedrijf in de sfeer die je wil uitstralen. We fotograferen 1 uur lang op 1 locatie en er is ruimte voor een  eventuele kledingwissel. Aan het eind van de dag ontvang je 25 bewerkte foto's. Daarmee kun je de komende tijd zeker vooruit!

€225 excl. BTW


FOODSHOOT

Horeca / food

Je restaurant online op de kaart zetten? Het gevoel wat jouw gasten in het restaurant krijgen, vang ik graag in beeld. Inclusief 40 bewerkte foto's (van gerechten, het restaurant & werknemers) in hoge resolutie en social media formaat.

€325 excl. BTW


 
VIDEOPROMO-VIDEO

Vanaf €350 excl. BTW

Video wordt in steeds meer bedrijven omarmd als nieuwe vorm van communicatie. Sfeerbeelden van je bedrijf zijn natuurlijk erg mooi, maar je video wordt pas echt bijzonder met een sterk concept. Waarom maak je een video en wat wil je ermee uitstralen? Welke boodschap wil jij aan jouw doelgroep vertellen? Soms kun je met stockbeelden al heel ver komen, maar indien nodig kom ik ook graag op locatie filmen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


 

(TEKST)ANIMATIE

Vanaf €150 excl. BTW

Een korte boodschap tóch op een aantrekkelijke manier brengen? Een animatie is daar een goed middel voor! In 20-30 seconden kun je namelijk al heel veel vertellen. En je kunt er ook nog eens goed je huisstijl in verwerken. Je kunt kiezen voor een tekstanimatie, maar ook voor 2D-animaties. Plan gerust een afspraak om te kijken wat er bij jouw bedrijf past.
 


VORMGEVING

Een flyer, magazine of een geboortekaartje laten ontwerpen? Informeer naar de mogelijkheden.